Irodatakarítás

Hétvégére az irodája úgy néz ki, mint, ha bomba robbant volna? A munkatársai nem vállalják a takarítást? Esetleg a jelenlegi takarító hanyagul végzi a munkáját? Ha Önnek fontos a tisztaság és az ápolt légkör, akkor hívjon minket és irodája makulátlanul fog festeni a takarításunk után! Árajánlat kéréshez kattintson most ide >>

Legfőbb célunk egy tiszta, ápolt környezet megteremtése a napi munkavégzéshez. Takarítási munkáinkat az Önök helyi viszonyainak maximális figyelembe vételével végezzük.

Az árajánlatok elkészítésekor a megrendelővel egyeztetett részletes és konkrét leírás készül a teljes területről és az összes munkafolyamatról. A munka megkezdése előtt a takarító személyzetnek oktatást tartunk.

Magas színvonalú irodatakarításunkat következetes szer-vezéssel, a takarító személyzet rendszeres ellenőrzésével, korszerű gépekkel, eszközökkel, környezetbarát tisztítósze-rekkel és szigorú belső munkahelyi utasításokkal érjük el.

Az általunk használt tisztítószerek ÁNTSZ engedélyezettek, biológiailag lebomló termékek. A higiéniai követelmények-nek maradéktalanul eleget tesznek és biztonsági adatlappal is rendelkeznek. A takarítógépek, szerviz kocsik és felmosó szerkezetek az európai uniós elvárásoknak megfelelnek.

Cégünk nagy figyelmet fordít munkatársai megjelenésére, valamint viselkedésére. Alkalmazásuk alapfeltétele a büntetlen előélet és az erkölcsi bizonyítvány. A folyamatos oktatások révén dolgozóink felkészültsége kiváló. Szerződő partnerünknél a cégünket képviselő személyekért anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.