Lakástakarítás

Nincs ideje, energiája, kedve a takarítással bajlódni? Ne töltse a drága idejét porszívózással és felmosással. Néhány óra alatt ragyogóvá varázsoljuk otthonát a legkíméletesebb bio-öko tisztítószerekkel. Szeretne rendre és tisztaságra hazaérkezni? Akkor hívjon minket: 06-30-260-1157

Mi vállaljuk, hogy hetente, esetleg kéthetente elmegyünk a lakásába, vagy házába és környezetbarát szereinkkel, zöld technológiával >>  tisztává, por és bacilusmentessé varázsoljuk az Ön egész otthonát. Természetesen egy-egy alkalomra is megrendelheti szolgáltatásunkat, mint például tavaszi – őszi, vagy építés- és felújítás utáni nagytakarítás, vagy csak külön ablaktisztítás, szőnyegtisztítás.

Hogyan veheti ezt igénybe?

Az igényeinek megfelelően töltse ki ezt az űrlapot >>      Mi rögzítjük az adatokat és egy alkalmas időpontban felkeressük, hogy felmérhessük az igényeit. Listát készítünk a kéréseinek és a hely adottságainak megfelelően és átbeszéljük a tennivalókat. Ez alapján másnapra elkészítjük a konkrét árajánlatunkat és e-mailben elküldjük Önnek. 

Ennek elfogadása után kiválasztjuk a leginkább megfelelő munkatársunkat, akit az első, előre megbeszélt időpontban cégünk képviselője elkísér és bemutat Önnek. A tennivaló lista alapján végigkíséri az egész területen és elmagyarázza neki a teendőket. A munka végeztével ellenőrzi, hogy a takarítás a lista szerint rendben megtörtént. 

A továbbiakban munkatársunk már egyedül fog Önhöz a megbeszélt időben ellátogatni, de munkáját ezután is rendszeresen ellenőrizzük, valamint továbbra is folyamatos kapcsolatban maradunk Önnel. Tisztában vagyunk azzal, hogy a megbízás során a legfontosabb szereplő az a személy, aki a takarítást végzi, ezért munkatársainkat különösen nagy gondossággal válogatjuk ki. Ezen felül az elvégzett munkálatokra garanciát is vállalunk és az esetlegesen előforduló véletlen károkozásért cégünk biztosítója 5 millió forintig felelősséget vállal.

Ne késlekedjen! Írjon nekünk még ma és néhány napon belül egy tiszta, rendezett és friss környezet fogadja majd Önt és a Családját. Árajánlatkérés itt >>